Deníček od Camara

19.07.2012 11:42

 

Dovolte mi, abych se představil Jsem Chevrolet Camaro.

natrvalo jsem se usadil v Autosalonu-schromm Opava – Komárov.

Rozhodl jsem se psát deník……..o mých prožitcích..

 

Z deníku Camara….

Čtvrtek :

do Autosalonu jsem přijel v dopoledních hodinách dne…..

Po cestě jsem budil rozruch, někteří zvědavci mě sledovali a následovali až k autosalonu, a i když byla zima, čekali až mě svezou z kamionu aby si mě mohli vyfotit. Focení a obdiv… miluji.

Hned druhý den, přišli první opravdoví zájemci a  jeden z nich si mě hned objednal.

 

Sobota:

Již mám za sebou první společenskou akci. Byl jsem obdivován slečnami, dámami i pány. Tetelil jsem se blahem. A kde to bylo?

NA 12. REPREZENTATIVNÍM LÁZEŇSKÉM PLESE v Karlově Studánce.

Trošku mi dělalo potíž vydrápat se s letními pneumatikami na kopec k hotelovému domu Libuše, ale nakonec jsem to zvládl…

Pro nasátí atmosféry,se dívejte....

 

V autosalonu mě navštívil i pan Hyner z rádia Hellax, který si mě vyfotil a napsal o mě krásný článek na motomagazinspeed.cz … přeji hezké počtení

Středa:

Už jsem sám… brácha transformers alias Bumblebee již má svého majitele. ten se má. neváhal si pro něho přijet i když bylo venku mínus 15 stupnu celsia. Láska je holt láska.. Transformers Camaro a jeho nový majitelPoslední pohled na něj.

Pondělí:

U nás v autosalonu chystají valentýnský týden od 13 do 18.2. To zas bude obdivovatelů. Těším se na Vás…

Úterý:

 

Píše se 7.2.2012 a můj nový majitel zavolal, že mě tedy bere jupí..

Konečně se pohnu z místa ne, že by se mi v Showroomu nelíbilo, ale už bych se rád protáhl. Ještě tu sice ztvrdnu do konce února než si pro mě páníček přijde, ale to mi rychle uteče díky blížící se akce, že nevíte o jakou akci jde? Tak to mi dovolte, abych vás pozval na Valentýnský týden... Kdy, že se tato sláva koná? no přece od 13. - 18. února 2012. Já tu budu a vy? Přijďte se na mě a na mé sourozence podívat. budeme se těšit.

Opět jsem vyrazilo mezi lidi -  Na Diamantový ples v Ostravě. Pochválil mě i pan Čenský(ten známý herec a moderátor).

Poněvadž bráchové mají zpoždění, tak si mě nový majitel převezmě až po výstavě Wevi Ostrava, kde se moc těším.

 

 

Píše se 6.5.2012 a Já jsem opět vyrazil mezi lidi tentokrát do Nedalekého Slezského města Ostrava na Výstaviště zvané Černá Louka - Autosalon Wevi.

Jako všude jinde i zde jsem se cítil báječně,  dostal jsem to nejlepší místo jaké jsem si mohl jen přát. V přízemním patře uprostřed, no povězte komu by se nelíbilo být všem na očích ve středu Haly, mi tedy líbilo a moc...

 Lidé koukali na mě jak jsem fešný, záře reflektoru se od mého laku jen třpytily v prolisech mé karoserie. Několik jedinců si do mě i sedly od malých ti byly nejlepší říkaly těm větším " Tatínku, tatínku to bych strašně chtěl podívej a sedni si".No to mi dokázalo udělat velkou radost a nejen to, že si do mě sedali a zkoušeli jak jsem prostorný a pohodlný, ale oni jsi mě i fotily! Slečna co byla celou dobu se mnou se ke mně měla byl jsem jako každý muž v ráji. No kdo by nebyl když se kolem Vás motá taková Slečna a jak se starala ani smítko na mě nebilo, ale čas plynul a byl večer a Já a Vozy kolem mě jsme byly najednou sami tak sme si dali šlofíka, ať jsme na další den zase tak nabuzeni jako první den..

Je 7.5.2012

Ráno Přijel P. Schromm Celého mě vyleštil, ať jsem zase nablýskaný a KRÁSNY  to Já Rád když se líbím druhým... ;)

Co mi, ale udělalo největší radost? Jak se na mě přijel podívat můj hodně malinký bratříček se svým Kámošem. 

Trošku jsem jim záviděl že si můžou jezdit mezi těmi všemi lidmi a Vozy.. No co hold já sem tu byl jen Vystavení.Já se protáhnu až se svým majitelem který se na mě taky přišel podívat s celou rodinkou..Už se těším jak mě Protáhne....

Ten dnešek zase tak rychle utekl už je konec.. A hajdy Spát.. Zítra se jede Domů :D nebo? :(...

Poprosím Pány  Od P. Schromma, ať jsem dá nějaké fotky, ať se můžete taky podívat o čem to vlastně básním...

Fotečky teda máte ve fotogalerii pod tímto článkem ;) tak přeji pěknou čumendu.

 

Dne 13.6.2012 v ranních hodinách přijel další můj bratříček dlouho se zde, ale asi taky neohřeje, jelikož už má svého majitele, který si ho příjde zanedlouho vyzvednout.

Ahojte píše se dne 15.7.2012 

A já se po malinké odmlce zase ozývám plný radosti a blaha právě jsem dorazil na showroom. Chvilku si zde odpočnu a pak se vydám zase dál přijel jsem tu na objednávku !Jsem jeden z mála co na svého pána nemusí dlouho čekat ;) . již za málo dní si pro mě přijede, ale mezi tím budu dělat radost tady. Jak já se těším zase přijde plno obdivovatelů, kterým se budu líbit a to JÁ se líbit tedy umím. No povězte sami Vám by se nelíbilo Bílé Chevrolet Camaro Cabriolet? Nevěřím určitě Ano... :).Tak já jim řeknu, ať sem dají nějaké fotky zase, ať máte na co koukat jo?! Tak papa zase příště. 

 

Dále mi dovolte abych Vás pozval na Stránku kde se dozvíte plno nových užitečných změn mých sourozenců.

Fotogalerie: Camaro Cabrio bílé

Tato fotogalerie je prázdná.

Fotogalerie: Autosalon Wevi 2012

<< 1 | 2